Ενημέρωση του Προσωπικού της εταιρίας από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Δρομολόγιο προς Γερμανία
19 Μαρτίου 2018
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
6 Ιουνίου 2018
Προβολή όλων

Ενημέρωση του Προσωπικού της εταιρίας από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Η εταιρία μας δέχθηκε με μεγάλη χαρά  στις εγκαταστάσεις της, και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνελεύσεων  τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης κ. Κουρπαλίδη Ιωάννη  στα πλαίσια της ενημέρωσης του προσωπικού σε θέματα που αφορούν τους κανόνες συμπεριφοράς στην καθημερινή επικοινωνία με τα ΑμεΑ.

Ο κ. Κουρπαλίδης, παρουσίασε έναν εμπεριστατωμένο οδηγό με τον οποίο καθοδήγησε το προσωπικό με το «savoir vivre» της καθημερινής επικοινωνίας με τα ΑμεΑ καθώς και την ευαισθητοποίηση των οδηγών σε θέματα μεταφοράς τους.

Με την σειρά μας, η Διοίκηση της εταιρίας καθώς και το προσωπικό της,  τον ευχαριστούμε γι αυτήν την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό και τους μαθητές ότι από τη Δευτέρα 18/5/2020 τα τοπικά μας δρομολόγια που εξυπηρετούν τους μαθητές με ειδικά μαθητικά δελτία θα εκτελεστούν κανονικά στις ώρες που εκτελούνταν πριν τους περιορισμούς που τέθηκαν για την πρόληψη του covoid-19.


Για πληροφορίες σχετικά με τα υπεραστικά δρομολόγια που θα εκτελεστούν πατήστε εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2541027200. 


Η Υπεραστικό  ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε. ευχαριστεί για τις ενέργειές τους, την Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας & Θράκης και την Π.Ε. Ξάνθης, για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και του επιβατικού κοινού της Π.Ε. Ξάνθης.