Ενημέρωση του Προσωπικού της εταιρίας από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Δρομολόγιο προς Γερμανία
19 Μαρτίου 2018
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
6 Ιουνίου 2018
Προβολή όλων

Ενημέρωση του Προσωπικού της εταιρίας από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Η εταιρία μας δέχθηκε με μεγάλη χαρά  στις εγκαταστάσεις της, και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνελεύσεων  τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης κ. Κουρπαλίδη Ιωάννη  στα πλαίσια της ενημέρωσης του προσωπικού σε θέματα που αφορούν τους κανόνες συμπεριφοράς στην καθημερινή επικοινωνία με τα ΑμεΑ.

Ο κ. Κουρπαλίδης, παρουσίασε έναν εμπεριστατωμένο οδηγό με τον οποίο καθοδήγησε το προσωπικό με το “savoir vivre” της καθημερινής επικοινωνίας με τα ΑμεΑ καθώς και την ευαισθητοποίηση των οδηγών σε θέματα μεταφοράς τους.

Με την σειρά μας, η Διοίκηση της εταιρίας καθώς και το προσωπικό της,  τον ευχαριστούμε γι αυτήν την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε. 


Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊου Covid-19 από Δευτέρα 13-09-2021 οι ταξιδιώτες άνω των 12 ετών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στα διανομαρχιακά δρομολόγια θα πρέπει να επιδεικνύουν στις αρμόδιες αρχές ένα απο τα παρακάτω:


* Πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας δόσης)


* Πιστοποιητικό νόσησης έως 180 μέρες μετά τον θετικό έλεγχο


*Βεβαίωση διενέργειας (rapid test) που έχει πραγματοποιηθεί έως 48 ώρες πριν το ταξίδι τους


Οι ανήλικοι από (4) έως και (11) ετών δύνανται να μετακινούνται και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που πραγματοποιείται έως (24) ώρες πριν το ταξίδι τους.


Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας στα λεωφορεία και στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική.


Η μη εφαρμογή των ανωτέρω επισύρει πρόστιμο      300 € σε κάθε επιβάτη.