Ανήλικοι & AMEA

Ανήλικοι Επιβάτες


Ανήλικα παιδιά άνω των 12 ετών, μπορούν να ταξιδεύουν με την εταιρεία μας, με επίβλεψη του οδηγού, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τους έχοντες τη γονική μέριμνα ή κηδεμονία, έχουν δοθεί τηλέφωνα συνεννόησης και τους αναμένουν κατά την αποβίβασή τους, άτομα που υποδεικνύουν οι γονείς ή κηδεμόνες τους.

 

Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

 

Στόχος της Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε. είναι να κάνει το ταξίδι όλων των επιβατών, μια ασφαλή, ευχάριστη και άνετη εμπειρία. Οι οδηγοί, εισπράκτορες, ελεγκτές, εκδότες εισιτηρίων και αποθηκάριοι είναι στη διάθεση των επιβατών με ειδικές ανάγκες, για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η εταιρεία ενθαρρύνει τη χρήση των υπηρεσιών της από τους ανθρώπους, χωρίς καμία διάκριση φύλου, εθνικότητας, ηλικίας και δεξιοτήτων.

  • Στα πλαίσια αυτά δέχεται τα μικρά ζώα συνοδείας ατόμων με προβλήματα όρασης και παρέχει έκπτωση 50% στο εισιτήριο.
  • Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν προτεραιότητα στην κράτηση θέσης, στην άνοδο και κάθοδο από τα λεωφορεία.
  • Σε περίπτωση ατόμων με σοβαρά κινητικά προβλήματα, είναι πιθανό να απαιτηθεί συνοδός, λόγω του ότι τα υπερυψωμένα λεωφορεία, που χρησιμοποιούν τα ΚΤΕΛ, είναι κατασκευασμένα, με τρόπο που δεν βοηθά την επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών σε αυτά. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να εξετάζεται άλλος τρόπος ταξιδιού των ατόμων αυτών (τρένο, αεροπλάνο κ.λ.π.).

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο