Βράβευση οδηγών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015

Νέος περιφερειακός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ στην Λάρισα
15 Ιανουαρίου 2015
Καρναβάλι Ξάνθης 2015 έκτακτα δρομολόγια
17 Φεβρουαρίου 2015
Προβολή όλων

Βράβευση οδηγών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015

Την Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα συνελεύσεων της εταιρείας μας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2015. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έγινε βράβευση των οδηγών της εταιρείας από τον Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό Λεωφορειούχων ΚΤΕΛ Ξάνθης του κ. Δεκαλτσίδη Ιωάννη και του κ. Χούπτερη Λ. Νικόλαου για την ασφαλή χωρίς ατυχήματα οδήγηση και ευσυνειδησία τους κατά την μεταφορά επιβατών.

Παράλληλα βραβεύτηκε ο μέτοχος της εταιρείας κ. Λαζούδης Θωμάς για την πολύχρονη συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας καθώς και ο κ. Δελής Ευστράτιος για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά την περίοδο εργασίας του στην εταιρεία.


Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊου Covid-19 από Δευτέρα 13-09-2021 οι ταξιδιώτες άνω των 12 ετών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στα διανομαρχιακά δρομολόγια θα πρέπει να επιδεικνύουν στις αρμόδιες αρχές ένα απο τα παρακάτω:


* Πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας δόσης)


* Πιστοποιητικό νόσησης έως 180 μέρες μετά τον θετικό έλεγχο


*Βεβαίωση διενέργειας (rapid test) που έχει πραγματοποιηθεί έως 48 ώρες πριν το ταξίδι τους


Οι ανήλικοι από (4) έως και (11) ετών δύνανται να μετακινούνται και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που πραγματοποιείται έως (24) ώρες πριν το ταξίδι τους.


Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας στα λεωφορεία και στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική.


Η μη εφαρμογή των ανωτέρω επισύρει πρόστιμο      300 € σε κάθε επιβάτη.