Σταθμός ανεφοδιασμού για το ΚΤΕΛ Ξάνθης

Μεταφορά μαθητών
15 Φεβρουαρίου 2013
Εκδρομή στην Ρώμη μόνο με 299 euro. Ζήστε 4 ημέρες στην Μαγευτική Ρώμη
24 Φεβρουαρίου 2013
Προβολή όλων

Σταθμός ανεφοδιασμού για το ΚΤΕΛ Ξάνθης

Ένα πολύ σημαντικό έργο για την Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε. ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Ο Σταθμός ανεφοδιασμού και το Συνεργείο επισκευής θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση, στον εκσυγχρονισμό και στην καλύτερη εν γένει λειτουργία του και στην μείωση του λειτουργικού κόστους

Στην πραγματοποίηση του έργου αυτού, που είναι το πρώτο με πλήρες Μονάδα συνεργείου, δε μπορεί να μην αναφέρουμε τη μεγάλη συμβολή του  Πρόεδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου του κ. Θεμιστοκλή Γεωργιάδη, των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των απλών μετόχων του ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε., οι οποίοι μάλιστα τον επανεξέλεξαν πανηγυρικά ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε. για  συνεχή φορά.

Με την ολοκλήρωση και λειτουργία των έργων όλα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ μπορούν να ανεφοδιάζονται με πετρέλαιο κίνησης και AdBlue από τις αντλίες του

Επιπλέον μπορούν να πλένονται τα λεωφορεία στα τρία πλυντήρια (πιεστικά με την δυνατότητα να ρίχνουν ενεργό αφρό καθαρισμού)

Να γίνονται διάφορες εργασίες στην εξωτερική ράμπα

Να κλείνονται ραντεβού για την πραγματοποίηση σέρβις από τους δύο μηχανοτεχνίτες του

Να παραγγέλνονται ανταλλακτικά (φίλτρα, λάδια, ελαστικά, κτλ) για τα λεωφορεία σε χαμηλές τιμές κόστους

Ο Σταθμός εκτός των παραπάνω διαθέτει αίθουσα Συνελεύσεων – Πλήρες Εξοπλισμένο Συνεργείο – Βουλκανιζατέρ – Αποθήκη Υλικών – Γραφείο Προέδρου και Γραφεία για την λειτουργία του Σταθμού.