Κάρτα επιβράβευσης

 

Κάρτα επιβράβευσης 

Τι είναι κάρτα επιβράβευσης
Η κάρτα επιβράβευσης είναι μια προσωπική κάρτα που εκδίδεται στα στοιχεία του πελάτη και δεν έχει καμία σχέση με πιστωτική κάρτα. Για να εκδοθεί, χρειάζονται τα στοιχεία πελάτη (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) τα οποία παραμένουν και χρησιμοποιούνται μόνο από την Υπεραστικό Κτελ Ν. Ξάνθης Α.Ε..

 

To πρόγραμμα
Το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών της Υπεραστικό Κτελ Ν. Ξάνθης σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε τις διαδρομές κάθε φορά που ταξιδεύετε με τα σύγχρονα λεωφορεία της εταιρίας μας, τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος κερδίζοντας το εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι σας.

 

Οι Κάρτες
Ανάλογα με την διαδρομή που ο κάθε επιβάτης θα επιλέξει οι κάρτες διακρίνονται σε:

«Reward card» για Αθήνα

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν απο και προς Αθήνα εκδίδοντας εισιτήριο ολόκληρο με επιστροφή, ταξιδεύοντας 4 φορές μέσα σε ένα τρίμηνο αποκτούν ένα εισιτήριο με επιστροφή εντελώς δωρεάν.

«Reward card» για Θεσσαλονίκη 

 Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς Θεσσαλονίκη εκδίδοντας εισιτήριο ολόκληρο με επιστροφή,  ταξιδεύοντας 5 φορές μέσα σε ένα τρίμηνο αποκτούν ένα εισιτήριο με επιστροφή εντελώς δωρεάν.

 

Έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους
Αναζητήστε τις έντυπες αιτήσεις συμμετοχής στην γραμματεία του κεντρικό σταθμού μας επί της οδού Δημοκρίτου 6 στην Ξάνθη συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας προκειμένου να αποκτήσετε την κάρτα επιβράβευσης και να επωφεληθείτε απο τις προσφορές μας.

 

 


Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊου Covid-19 από Δευτέρα 13-09-2021 οι ταξιδιώτες άνω των 12 ετών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στα διανομαρχιακά δρομολόγια θα πρέπει να επιδεικνύουν στις αρμόδιες αρχές ένα απο τα παρακάτω:


* Πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας δόσης)


* Πιστοποιητικό νόσησης έως 180 μέρες μετά τον θετικό έλεγχο


*Βεβαίωση διενέργειας (rapid test) που έχει πραγματοποιηθεί έως 48 ώρες πριν το ταξίδι τους


Οι ανήλικοι από (4) έως και (11) ετών δύνανται να μετακινούνται και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που πραγματοποιείται έως (24) ώρες πριν το ταξίδι τους.


Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας στα λεωφορεία και στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική.


Η μη εφαρμογή των ανωτέρω επισύρει πρόστιμο      300 € σε κάθε επιβάτη.