Κάρτα επιβράβευσης

 

Κάρτα επιβράβευσης 

Τι είναι κάρτα επιβράβευσης
Η κάρτα επιβράβευσης είναι μια προσωπική κάρτα που εκδίδεται στα στοιχεία του πελάτη και δεν έχει καμία σχέση με πιστωτική κάρτα. Για να εκδοθεί, χρειάζονται τα στοιχεία πελάτη (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) τα οποία παραμένουν και χρησιμοποιούνται μόνο από την Υπεραστικό Κτελ Ν. Ξάνθης Α.Ε..

 

To πρόγραμμα
Το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών της Υπεραστικό Κτελ Ν. Ξάνθης σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε τις διαδρομές κάθε φορά που ταξιδεύετε με τα σύγχρονα λεωφορεία της εταιρίας μας, τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος κερδίζοντας το εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι σας.

 

Οι Κάρτες
Ανάλογα με την διαδρομή που ο κάθε επιβάτης θα επιλέξει οι κάρτες διακρίνονται σε:

«Reward card» για Αθήνα

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν απο και προς Αθήνα εκδίδοντας εισιτήριο ολόκληρο με επιστροφή, ταξιδεύοντας 4 φορές μέσα σε ένα τρίμηνο αποκτούν ένα εισιτήριο με επιστροφή εντελώς δωρεάν.

«Reward card» για Θεσσαλονίκη 

 Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς Θεσσαλονίκη εκδίδοντας εισιτήριο ολόκληρο με επιστροφή,  ταξιδεύοντας 5 φορές μέσα σε ένα τρίμηνο αποκτούν ένα εισιτήριο με επιστροφή εντελώς δωρεάν.

 

Έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους
Αναζητήστε τις έντυπες αιτήσεις συμμετοχής στην γραμματεία του κεντρικό σταθμού μας επί της οδού Δημοκρίτου 6 στην Ξάνθη συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας προκειμένου να αποκτήσετε την κάρτα επιβράβευσης και να επωφεληθείτε απο τις προσφορές μας.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο